Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Internet Security Párbaj

2009.08.07

 

Az antivirusok tesztelése nem eröségünk ezért a PCMARK05 Programot hivtuk segitségül.

 

Tesztünket egy családi számitógépen hajtottuk végre és azokat a Programokat telepitettük rá amelyek családi számitógépen biztosra megtalálhatók(Például.:Adobe Photoshop)

Teszt számitógépünk konfigurációja:

Processor: Intel Core 2 Duo(2.0Ghz)

Memória: 512MB

Op. Rendszer: Windows XP Home Editions

 

Hát akkor Kezdjük is:

Norton Internet Security 2009

A Norton 2009 -es termék család teljesen megújult mind sebbeségben mint pedig hatékonyságal,ezt tesztünk is bizonyitja..

 

 

A biztonsági szoftverek megújulása szinte együtt jár az ősszel. „Ugrik” a verziószám, a programok meg kicsit okosabbak és ügyesebbek lesznek. A Norton szoftverek háza táján azonban ennél jóval nagyobb áttörés történt.

A Norton Internet Security (NIS) és a Norton Antivirus (NAV) 2006-os verziói még memóriafaló, lomha alkalmazások voltak. Az azóta eltelt majdnem három évben a Norton szoftvereket alapos diétára fogták, ám ami most történt, arra eddig még nem volt példa.

 

Sebességmámor

A Symantec fejlesztőközpontjának sikerült „igazi programozókat" szerződtetnie, így a Norton Internet Security (NIS) 2009-es kiadása átlagosan mindössze 7 megabájtot foglal a memóriából víruskeresőstül, tűzfalastul. Ez nagyjából 60 megabájttal kevesebb, mint 2008-asé, azaz a szoftver a tavalyi méretének tizedére ment össze!

 

nis2.jpg

Megfigyelhetjük, hogy mikor és mennyi erőforrást használ a program

 

A kisebb memóriafoglalású szoftver persze gyorsabb és a merevlemezen is kevesebb hellyel beéri, ez már a telepítéskor kiderül. A tavalyi nyolc perc helyett a szériaszám beírásának idejét nem számolva kevesebb, mint egy perc alatt települ fel a NIS 2009. A trükkben persze az is benne van, hogy a telepítő megakadályozza a Windowst az ilyenkor szokásos rendszer-visszaállítási pont létrehozásában.

 

Ezek után nem csoda, hogy a rendszerbetöltést sem lassítja nagyon a NIS 2009; 5-15 másodperccel fürgébben töltődik be a Windows, mint a hasonló termékek használatakor.

 

Az erőforrás-használatot mi magunk is egyszerűen megnézhetjük: az új Norton programok folyamatosan jelzik, mennyit használ a rendszer és ebből mily keveset ők maguk.

 

A közösség ereje

A hagyományos vírusszignatúrákon túl a modern vírus- és kémprogramkeresők manapság a heurisztikára, azaz a programok tevékenységének vizsgálatára alapozzák leginkább a keresést, hiszen így a még ismeretlen kártevők is lebuktathatók. A Norton programokban főleg a SONAR motor felel az ilyen vizsgálatokért, ez sajnos csak 32 bites Windowsok alatt működik. Az is megszokott az antivírus szoftverek világában, hogy ha egy kereső talál valamit, arról azonnal értesíti a központi adatbázist, így az újonnan felfedezett kártevőről a következő frissítéssel már minden más hasonló program is értesül.

 

nis3.jpg

Rendszerünk 98%-át nem kell ellenőrizni, hála a Norton Insight fehérlistáinak

 

A Symantecnél most alaposan továbbfejlesztették ezt az üzenő technológiát: a Norton Insight módszert használva a SONAR által tisztának minősített programok ellenőrzőösszegei is eljutnak a központba. Ott összesítik azokat, és a kellőképpen nagy pozitív visszajelzés esetén központilag tisztának minősítik a bejelentett programokat. Ezt visszajuttatva a felhasználók gépére többé nem kell az ilyen programokat megvizsgálni, növelve evvel a keresés gyorsaságát, illetve csökkentve a kereső erőforrás használatát. Természetesen amint módosul egy program, az azonnal az újraszkennelendők közé sorolódik. A Norton Insight kétfajta tiszta programot ismer: a közösségi statisztikák és a Norton saját fehérlistája szerint biztonságos alkalmazásokat. Utóbbi főleg a Windows-komponenseket, illetve a leggyakoribb felhasználói programokat tartalmazza.

 

A Norton Insight használatával tényleg töredékére csökken a keresés ideje, ezt meg is nézhetjük a program saját statisztikái között. Normális esetben a víruskereső telepítése után azonnal egy teljes rendszervizsgálatot végeztet az új szoftverrel a felhasználó. Ekkor ennek - hála a Norton Insightnak - nagyon gyorsan le kellene futnia. Elméletben. Gyakorlatban a Norton Insight adatbázisa nem a többi vírusadatbázissal frissül, hanem külön, a rendszer tétlen állapotában. Azaz az első vizsgálatok sajnos nem rövidülnek le, ráadásul a szolgáltatás alapértelmezetten csak Normál megbízhatóságra van beállítva (Vizsgálati teljesítményprofilok) a Magas helyett.

 

Kevesebb bosszúság

Az új rendszer kevésbé tolakodó, mint elődei. Eleve nem kezd komolyabb munkába, amikor a felhasználó dolgozik, ezért például az automata teljes rendszervizsgálat csak akkor indul el, amikor a rendszer már több perce tétlenül várakozik.

 

Hasonlóan bosszantó, ha valami fontosabb munka közben üzenetekkel vagy kérdésekkel bombáz minket a kereső. Az új Norton ilyen esetekben kétfajta módon is lecsendesíthető. A kézzel indítható csendes üzemmódban a megadott idő (1-6 óra) leteltéig nincsenek üzenetek, míg ha a rendszer teljes képernyős tevékenységet (például játék vagy filmlejátszás) érzékel, szintén „lenyeli" az üzenőablakokat. Természetesen az üzenet megérkezik a csendes mód lejártakor, illetve a teljes képernyős alkalmazás bezárása után.

 

A hálózati forgalmat is kevésbé zavarja az új Norton. A vírusadatbázis frissítésére mostantól 5-15 percenként kerül sor, a korábbinál jóval kisebb csomagok letöltésével. Az új, impulzusszerű frissítésnek hála a felhasználó szinte észre sem veszi az adatbázis-frissítések megtörténtét, ráadásul előbb kapja meg a szükséges szignatúrákat.

 

nis1.jpg

Nemcsak gyorsabb, hanem szebb és átláthatóbb is lett a Norton Internet Security

 

*

A NIS és a csak a kártevőkereső alapfunkciókat megvalósító NAV 2009 a két legfürgébb biztonsági szoftver, amivel manapság találkoztunk. Rengeteg kevésbé látványos, ám hasznos korszerűsítés történt bennük, ráadásul olcsóbbak is, mint a tavalyi verziók. Mindkét termék még egy CD-ről indítható rendszer-visszaállító modullal is bővült, ezzel megkísérelhetjük egy indíthatatlan, fertőzött Windows életre keltését is.

 

 

Adatok

 • Teljes körű internetbiztonsági szoftvercsomag
 • Rootkit- és kémprogramkeresővel kiegészített víruskereső
 • Az ismeretlen kártevők felismerése a tevékenységük elemzése alapján (SONAR)
 • Kis erőforrásigény
 • Minimális felhasználói közbeavatkozást igényel
 • Kétirányú, a kifelé tartó kommunikációt is figyelő fejlett tűzfal
 • Be- és kimenő e-mail védelem
 • Szabályokon alapuló spamszűrő
 • IE-be és Firefoxba épülő, adathalászat elleni védelem
 • Biztonságos, több identitást is kezelő jelszó- és bankkártyakód-tároló
 • Gyorsabb, impulzusszerű adatbázis-frissítés 5-15 percenként
 • Vezeték nélküli hálózatok védelme
 • Házi hálózatok védelme, hálózati térkép készítése
 • Szülői felügyelet és adatszivárgás elleni modul
 • Egyéves frissítési periódus
 • Vista alatti működés
 • Magyar nyelvű szoftver
 • Forgalmazó: Symantec Magyarország
 • Egy- vagy háromgépes licenc
 • Ár: 14 990/24 990 Ft/év 1 vagy 3 gépre (Norton Antivirus 2009: 10 900/18 990 Ft/év 1 vagy 3 gépre)

 

Kép

 

ESET Smart Security 4

Megjelent a negyedik generációs NOD32 és ESET Smart Security. Nézzük mik a főbb újdonságok!

Immár magyar nyelven is elérhetőek az ESET negyedik generációs IT-biztonsági alkalmazásai: a hazánkban is népszerű NOD32, valamint vírusirtó mellett beépített tűzfallal és levélszemétszűrővel rendelkező ESET Smart Security. Mindkét alkalmazás jelentős változásokon esett át. Egyrészt a felhasználók visszajelzései alapján, másrészt az előző verzió óta megjelent újabb típusú kártevőkre reagálva számos újdonsággal gazdagodtak.

 

nod32_4.jpg

Az eltelt idő során például elszaporodtak azon kártevők, melyek a rendszerek automatikus futtatást használják ki. Így a megújult szoftverekben a felhasználók, illetve a rendszergazdák már letilthatják a külső meghajtó portokat, ami főként a nyilvános hozzáférésű számítógépnél lehet hasznos.

Nem kell kiszerelni a merevlemezt

Vonzó lehet még a magán és vállalati felhasználók számára a helyreállító CD létrehozásának megjelenése a megújult programokban, amellyel már lehetséges a fertőzött rendszerek külső forrásból történő ellenőrzése. A felhasználók egy egyszerű varázsló segítségével létrehozhatnak egy olyan rendszerindító CD lemezt, amely az ESET Threatsense víruskereső motor mellett a legújabb vírusdefiníciós frissítések letöltésére képes modult is tartalmazza. Így olyan esetben is megtisztíthatók a számítógépek, amikor egyébként a merevlemez kiszerelésére lenne szükség.

A helyreállító CD létrehozásához először a Windows Automatikus Telepítési Csomag (Windows AIK) telepítése szükséges. Valamint fontos, hogy a nevével ellentétben a helyreállító CD-t nem feltétlenül kell optikai lemezre írni, egy rendszerindító USB-meghajtóval is működik.

Védd magad

A negyedik generációban helyet kapó új önvédelmi technológia a termékek stabilitása és megfelelő működése szempontjából kritikus fontosságú fájlok és folyamatok védelméért felel. Képes az ESET-illesztőprogramok, a dinamikus csatolású függvénytárak vagy a futó folyamatok törlésére, átnevezésére vagy megrongálására tett kísérletek blokkolására, és ily módon meg tudja akadályozni, hogy a kártevők kedvezőtlenül befolyásolják a szoftverek hatékonyságát és stabilitását. Az önvédelmi funkció semmilyen módon nem jelenik meg a grafikus felhasználói felületen, hanem a vírusvédelmi kernel szintjén működik.

Mivel a Windows-frissítések kritikus fontosságúak a rendszer biztonsága szempontjából, ezért a fejlesztők egy olyan új technológiát is bevezettek, amely a Windows Update webhelyen elérhető összes javítást összehasonlítja a számítógépre már telepítettekkel, és ha hiányzó Windows-frissítéseket észlel, arról a grafikus felhasználói felületen keresztül értesíti a felhasználót. A frissítések meglétének ellenőrzésére rendszerindításkor kerül sor.

Egyszerűbb kezelés

Átláthatóbbá vált a programok működése is, aminek köszönhetően a korábbiaknál több információt osztanak meg az alkalmazások, pontosabban és érthetőbben tájékoztatnak a számítógép védelmi szintjéről. A felhasználók így egy könnyen áttekinthető grafikus felületen kísérhetik figyelemmel a fájlrendszerbeli és a hálózati aktivitást. A különféle vírusvédelmi modulokat is megjelenítő statisztikai adatoknál pedig a felhasználók választhatnak a numerikus, illetve a tetszetősebb grafikus megjelenítés között. Fontos újítás még a 2.7-es verzióban megismert, az utoljára ellenőrzött objektumot megjelenítő sor, amely segítségével könnyen elháríthatók a valós idejű fájlrendszer-védelemmel kapcsolatos esetleges problémák.

A 2.7-es verziójú termékekben DMON néven ismert dokumentumvédelmi modul is visszatért, és képes az MS Office 2007-dokumentumok ellenőrzésére. Fontos tudni, hogy a jelen verzióban a dokumentum-ellenőrzés a valós idejű rezidens védelem része, vagyis az Office állományok ellenőrzése automatikusan történik.

 

eset_smart4.jpg

A vállalati felhasználók számára ezen túl jó hír lehet, hogy az új termékekbe bekerült az eddig önálló szoftverként kínált ESET SysInspector rendszerfelügyeleti alkalmazás, mely lehetővé teszi az aktuálisan futó folyamatok és a rendszerösszetevők elemzését.

A fejlesztők azonban nem csak a vállalati felhasználók igényeit tartották szem előtt, amelyre jó példa lehet a programokba beépített játékos üzemmód. Segítségével teljes képernyős alkalmazások használata közben letiltható a figyelmeztető üzenetek felugrása. Persze ez nemcsak a játékosok számára lehet hasznos, hiszen például üzleti prezentációk során is igen bosszantó lehet a víruskereső ablakainak nem várt felbukkanása.

A HTTPS és a POP3S protokoll ellenőrzése

A programok új verziója a webhozzáférés-védelem területén teljes mértékben képes a HTTPS és a POP3S protokoll ellenőrzésére is. A funkció bekapcsolásakor a szoftver saját tanúsítványt generál, és ennek segítségével ékelődik be az alkalmazás elé, így képes ellenőrizni a titkosított kommunikációt.

A 3.0-s verzióval összehasonlítva a 4.0-s verzióban a HTTP-címekkel és kivételekkel kapcsolatos munka sokkal egyszerűbb. A mostani verzió három külön listát biztosít: egyet a szűrésből kizárt, egyet az engedélyezett, egyet pedig a blokkolt címekhez. A HTTP szűrővel megvalósítható a szülői felügyelet funkció is. Amennyiben a felhasználó letölti a gyermekeknek szánt internetes weboldalak listáját, biztos lehet benne, hogy gyermeke csak a neki szánt weboldalakhoz fér hozzá internetezés közben. Erről bővebb információ az eset.hu/szuloifelugyelet oldalon érhető el.

Személyi tűzfal

Az új tűzfalmodul két új üzemmódot kínál. Az automatikus üzemmód egy speciális változatát, amely a normál automatikus üzemmóddal ellentétben lehetőséget ad kivételszabályok alkalmazására. A program ekkor a bejövő kéréseket tiltja, a kimenő és a rendszer alkalmazásai által kezdeményezett bejövő kéréseket pedig a 3.0-s verzió automatikus üzemmódjával megegyező módon alapértelmezés szerint engedélyezi. A különbség annyi, hogy ha létezik egy olyan, felhasználó által létrehozott szabály, amely ütközik bármilyen adott csatlakozási kéréssel, akkor a fent említett alapértelmezett szabályokkal szemben ennek a szabálynak van elsőbbsége.

A tanuló mód segítségével létrehozható egy szabályrendszer, amely a számítógép mindennapi használatán alapul, így tartalmazza az összes szokásos kommunikációra vonatkozó szabályt. A szabályrendszer ezek után alkalmazható interaktív, vagy házirend alapú üzemmódban.

 

Kép

AVG Internet Security 8.5

Az AVG Internet Security lehető legmagasabb szintű védelmet nyújtja a számítógépes vírusok, kémprogramok, hirdetési programok és más rosszindulatú programok, valamint a levélszemét (SPAM) ellen. Az AVG internet Security, az AVG minden védelmi megoldását tartalmazza. Magában foglal egy hatékony vírusirtót, egy tűzfalat, levelezés védelmet, levélszemét ( spam ) szűrőt, web védelmet és sok más védelmi megoldást. Az AVG vírusirtó összetevője nem csak egy egyszerű víruskereső program, hanem egyidejűleg védelmet nyújt a kémprogramok ellen is.  A beépített, szabadalmaztatott Web védelmi modulnak köszönhetően az Interneten keresztül meglátogatott tartalmakat még az előtt ellenőrzi, mielőtt azok kárt tehetnének számítógépében. Az AVG Internet Security ideális megoldás lehet az otthoni felhasználók és kisebb irodák számára. A terméket könnyű telepíteni és különösebb számítástechnikai szaktudás nélkül is egyszerű használni. Átfogó védelmet nyújt a vírusok, kémprogramok, hirdetési programok, ellen. A program támogatja a több magos processzorokat, így még nagyobb sebességet érhet el anélkül, hogy számítógépe teljesítménye csökkenne.

Az AVG Internet Security legfontosabb tulajdonságai

 • Vírusirtó összetevője valós időben ellenőrzi fájljait, elektronikus leveleit és azonnali üzeneteit, hogy azok tartalmaznak-e valamilyen veszélyes kódot, vírust, kémprogramot vagy más rosszindulatú alkalmazást.
 • A legfrissebb kutatási eredményeken alapuló levélszemét (SPAM) szűrő modulnak köszönhetően kiszűrheti a kéretlen kereskedelmi leveleket és védekezhet az adatlopások (phishing) ellen.
 • A szabadalmaztatott Web Védelmi modul megvédi a honlapokon keresztül terjedő fertőzések ellen.
 • Az Anti-Rootkit modul felderíti a rejtőzködő folyamatokat ( rootkitek ) , amelyek ellen az egyszerű vírusirtó programok hatástalanok. A rootkit-ek képesek elrejtőzni a hagymányos víruskereső programok elől, mind a számítógép memóriájában, mind pedig a lemezen. Ezek a rootkitek adatokat gyűjthetnek az Ön számítógépéről, amelyet továbbküldenek, vagy egyszerűen csak valamilyen romboló funkcióval rendelkeznek Ezeknek a rejtőzködő rootkit folyamatoknak felderítésére olyan megoldásra van szüksége, mint az AVG.
 • A tűzfal összetevő segítségévek elrejti számítógépét az Interneten a számítógépes kalózok fürkésző tekintete elől. Az AVG tűzfala blokkol minden beérkező kapcsolatot, hacsak Ön nem rendelkezik másképpen. Az AVG tűzfala ugyancsak ellenőrzi a futó folyamatokat és azok hálózati kapcsolatait. A programok csak az Ön engedélyével létesíthetnek kapcsolatokat. Így az AVG egy esetleges vírus vagy rootkit fertőzés esetén akkor is védelmet nyújthat, amikor más vírusirtó, víruskereső funkciókkal rendelkező programok már nem, hiszen a tűzfal megakadályozhatja azt, hogy a vírus külső kapcsolatot építsen fel és elküldje az Ön bizalmas adatait.
 • Maximális biztonság  — rendelkezik a legnagyobb biztonsági minősítő intézetek tanúsításaival, mint a VB100%, ICSA, és a West Coast Labs Checkmark
 • Ingyenes nagy sebességű frissítések  — a licenc teljes érvényességi ideje alatt automatikusan megkapja a legújabb vírus adatbázis és program frissítéseket.
 • Több nyelvű támogatás, mindössze egyetlen csomagban — nem kell bajlódnia a megfelelő nyelvű verzió kiválasztásával. Bármely rendelkezésre álló nyelv szabadon használható.
 • Ingyenes, heti 7x24 órás technikai támogatás elektronikus levélben

Előnyök

 • 100% Vírus felismerési hatékonyság az AVG Internet Security víruskereső motorja számos díjat nyert el hatékonyságával, amelyet az "in the wild" ( vadon élő vírusok ) felismerésével vívott ki, beleértve a Virus Bulletin 100%-os felismerési hatékonyságát bizonyító díját is. A keresési módszerek egyedülálló kombinációja teljes körű védelmet nyújt a vírusok férgek és trójai támadók ellen.
 • Élvonalbeli védelem a kémprogramok ellen az AVG Internet Security a legfrissebb kutatási eredményeken alapuló védelmet biztosít a kém és hirdetési programok (spyware és adware), DLL trójai támadók, billentyű naplózók és sok más az adatokat veszélyeztető betolakodó ellen. A program az adatfolyamokban rejtőző, vagy a Windows regisztrációs adatbázisában megbújt kártevőket is képes felismerni.
 • Fájlműveletek védelme Az AVG Internet Security víruskereső összetevőjén belül az Állandó Védelem megvédi fájljait függetlenül attól, hogy megnyitja, elindítja vagy éppen elmenti azokat, egyidejűleg megakadályozza a fertőzött fájlok megnyitását és futtatását.
 • Teljes körű felügyelet a hálózati kapcsolatok felett Az AVG Internet Security tűzfala folyamatosan figyeli a számítógépe és a külvilág közötti adatforgalmat. Blokkolja a nemkívánatos adatcsomagokat és megakadályozza, hogy bizalmas adatait trójai támadók elküldhessék számítógépéről, valamint megvédi számítógépét a kívülről érkező támadások ellen. Az AVG Tűzfalának beállító varázslója felismeri az általánosan használt alkalmazásokat és ennek megfelelően automatikusan beállítja magát. Az automatikus beállításokat Ön bármikor felülbírálhatja és saját beállításokat készíthet.
 • Teljes körű levelezés védelem Az AVG Internet Security  E-mail vizsgálója ellenőriz minden elküldött és fogadott levelet és ezzel megvédi számítógépét az e-mail-ben terjedő fertőzések ellen. Az AVG víruskereső az összes elterjedt levelező programot támogatja, beleértve a MS Outlook, a The bat!, az Eudora klienseket, illetve minden más programot is, amely támogatja a szabványos SMTP/POP3 protokollokat. Természetesen SSL titkosított kapcsolat esetén is számíthat az AVG védelmére!
 • E-mail szemét (SPAM) és adatlopás (phishing) védelem Az AVG minden beérkezett levelet megvizsgál. A SPAM szűrő adatbázisa percről-percre bővül, így páratlan hatékonysággal védekezhet a levélszemét és adatlopásra irányuló támadások ellen.
 • Rugalmas és intelligens keresés Az AVG Állandó Védelme alá tetszőlegesen vonhat be fájl típusokat és zárhat ki más fájlokat az ellenőrzés alól. Ugyancsak megadhat kivételeket a potenciálisan veszélyes programok, például hirdetési programok keresésénél is.
 • Fenyegetések automatikus kezelése Az AVG automatikusan megpróbálja helyreállítani vagy eltávolítani a fertőzött fájlokat, vagy más veszélyes alkalmazásokat, mint a trójai támadók, férgek, kémprogramok és java kisalkalmazások.
 • Hatékony időzítő rendszer Az AVG automatikusan, további beállítások nélkül is részletes ellenőrzési és frissítési tervet kínál az Ön számára, amelyeket Ön tetszése szerint felülírhat, átszervezhet, vagy akár újabb ütemezett feladatokat is előírhat.
 • Biztonságos azonnali üzenetek Az AVG-vel ellenőrizheti az azonnali üzenetküldő rendszerek, mint például az ICQ vagy az MSN Messenger mellékleteit is, hogy azok nem fenyegetik-e számítógépét.
 • Személyazonosság védelem Az AVG Internet Security Identity Protection nem  forradalmian újszerű módon veszi fel a harcot a támadásokkal. Valós időben vizsgálja a futó folyamatokat. Erőforrásigénye jellemzően kevesebb mint a rendszerteljesítmény 1-2%-a! A futó folyamatok elemzésével a legkisebb gyanűs művelet esetén is közbeavatkozik és helyreállítja a futó folyamatok által károsított adatok korábbi állapotát.

 

Kép

                                                        Mcaffe Internet Security 2009

A McAfee Internet Security 2009 szoftver mindenkinek egyszerűvé teszi a számítógép és az internethasználat védelmét. Ez a beállítás után további figyelmet nem igénylő megoldás a díjnyertes McAfee SiteAdvisor internetbiztonsági szoftverrel kerül forgalomba, amelynek segítségével megállapíthatja, hogy az adott webhely biztonságos-e, mielőtt meglátogatná azt, és banki ügyeket intézne vagy akár vásárolna ott. Ez a hatékony vírusirtó program megvédi a családját és a számítógépét a vírusok, a kémprogramok, a hackerek, az internetes csalók, az adattolvajok és más internetes bűnözők ellen.

A vírusirtó program főbb összetevői:

Vírusvédelem

Kémprogramok elleni védelem

Levélszemét-szűrés

Adathalászat elleni védelem

Két irányban védő tűzfal

Webhelyek biztonsági minősítése

Személyazonosság-védelem

Szülői felügyeleti eszközök

Adatok biztonsági mentése


A McAfee Internet Security most a forradalmi Active Protection technológiával rendelkezik, amely azonnali védelmet nyújt a számítógépet fenyegető veszélyforrások ellen. Az új veszélyforrások néhány ezredmásodperc alatt elemezhetők és letilthatók, nem kell órákig várni hagyományos eljárásokra. Az Active Protection a leghatékonyabb technológia, amely védelmet nyújt a folyton megújuló internetes veszélyforrások ellen, miközben a vírusirtó a számítógép lassítása nélkül csendben a háttérben fut.

A McAfee biztonsági szoftverei díjnyertes technológiával működnek, egyszerűen telepíthetők, és korlátlan támogatás igényelhető hozzájuk. Folyamatos és automatikus frissítések révén biztosítják, hogy a számítógép védelmi rendszere az előfizetés időtartama alatt mindig a naprakész legyen, és felvehesse a harcot az újabb és újabb internetes veszélyforrások ellen.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Receta Finasteride Comprar Propecia Ellgync

(Ellstab, 2019.09.01 03:40)

Progesterone 400mg Gesterol Middlesbrough [url=http://brandcial.com]order cialis online[/url] Cialis Mg