Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mostantól itthon is elérhető a Symantecnek, a Norton védelmi szoftverek gyártójának az újdonsága, a játékosok számára tervezett Norton AntiVirus 2009 Gaming Edition. A szoftver gyors, kevés erőforrással is megelégszik, nem rontja a játékélményt, megvédi a sok résztvevős játékokban szerzett javakat és kiszűri a kártékony programokat.

 

A Norton AntiVirus 2009 Gaming Edition fő jellemzői:

• Az új játéküzemmód úgy véd, hogy közben nem zavarja magát a játékot. Felfüggeszti a frissítést, a riasztás és a többi háttértevékenységet. Ha a rendszer teljes képernyős módban működik, önműködően ebbe az üzemmódba kapcsol, de kézzel is könnyedén bekapcsolható.
• Az intelligens ütemező a számítógép üresjáratára tartogatja a nagy erőforrás-igényű tevékenységet, például a rendszer átvizsgálását.
• A szakma élvonalába  tartozó védelem a vírusok, a kémszoftverek, a férgek, a trójaiak, a billentyűnaplózók, a botok és a fertőzött webhelyek ellen.
• A saját kívánalmak szerinti védelmi beállításokkal a játékosok megteremthetik a kívánt egyensúlyt a teljesítmény és a védelem között.
• Ez a teljesítményre kihegyezett változat egy percen belül telepíthető, 6 MB-nál kevesebb memóriával megelégszik, a rendszerindítás idejét alig egy másodperccel növeli meg, és az átvizsgálás átlagosan 35 másodperc alatt lezajlik.


Rowan Trollope, a Symantec fogyasztói termékek üzletágát vezető alelnöke: „A játékosoknak különleges igényeik vannak, semmit sem hajlandók elfogadni a rendszerükön, ami akadályozná őket a játékban. A Norton AntiVirus Gaming Edition védi a netet használó játékosokat, ugyanakkor teljesen észrevehetetlenül fut a háttérben, azaz nincs semmilyen megszakítás, nincsenek felugró ablakok, és ugyanúgy nem befolyásolja a teljesítményt, mint a többi 2009-es termékünk.”

A Warcraft III™ jelenlegi németországi és európai bajnoka, Daniel 'XlorD' Spenst szerint „a Norton AntiVirus 2009 Gaming Edition kezelőfelületét valóban nekünk, játékosoknak találták ki. A játék üzemmódba teljesen önműködően kapcsol át, így tökéletes az egyensúly a teljesítmény és a biztonság között.” Spenst nyerte meg a 2008-as Warcraft III™ német bajnokságot (ESL Pro Series Season XII) és az Európa-bajnokságot (ESL ENC; European Nations Championship). A Team ALTERNATE tagja. A Team ALTERNATE az ALTERNATE Computerversand GmbH hivatalos professzionális játékos csapata és az egyik legsikeresebb európai eSport-csapat. További információ ezen a címen található.


• A Norton AntiVirus 2009 Gaming Edition gaming & security webhelye
• Norton AntiVirus 2009 Gaming Edition lapja
• A Norton AntiVirus 2009 Gaming Edition kibocsátásával kapcsolatos további információ a Norton Protection blogon
• Norton AntiVirus Gaming Edition videó

A szoftver mától itthon is elérhető, valamint kizárólagosan a Symantec webáruházában. A Norton AntiVirus 2009 játékosoknak javasolt szoftver ára egyéves szolgáltatás-előfizetést tartalmaz a termék használatához és a Symantec védelmi frissítésekhez. 

Képek:

 

Gaming Edition Gaming Edition Gaming Edition Gaming Edition

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.