Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kép

F-Secure Internet Security 2009

Az utóbbi években egyre jobban látszik az a tendencia, hogy az online támadások célja az anyagi haszonszerzés. A profi, anyagi haszon által vezérelt bűnözők észrevétlenek akarnak maradni. A legfejletteb technikákat használják, hogy elrejtsék magukat a biztonsági szoftverek elől, és minden időt kihasználnak kártékony tevékenységükre, mielött a támadási módszerük ismertté válik.

Az F-Secure Internet Security 2009 az F-Secure DeepGuard™ 2.0-át is tartalmazza. A hálózat alapú, biztonságos és kártékony szoftvereket is azonnal felismerő komponens az új fenyegetés észlelésétől számított 60 másodpercen belül védelmet nyújt a számítógépnek. Nincs más antivírus gyártó, mely hasonló, valós idejű, az egész világra kiterjedő védelmi hálózattal rendelkezne.

Az első valós idejű védelmi hálózat a felhasználóknak

Gyors, gyorsabb, F-Secure DeepGuard 2.0

Az F-Secure védelmi adatközpontjai világszerte helyezkednek el, és minden egyes adatközpont fürtözött. Ez a szolgáltatás olyan gyors, hogy mindössze milliszekundumokba tellik egy fájl állapotának lekérdezése a szerverről. Tény, hogy gyakran gyorsabb a helyi vizsgálat helyett a hálózaton keresztül lekérdezni egy fájl állapotát.

Ha egy új, gyanús kód felbukkan bárhol a világon, a vele először érintkező számítógépek azonnal értesítik a nagyban automatizált F-Secure biztonsági laborokat. Azonosított fenyegetés esetén a teljes védelem felállításához 60 másodperc elegendő. Ezután az összes, ezzel a technológiával rendelkező számítógép lekérdezi a hálózatot, és védetté válik. Így jelentősen lerövidül a reagálás, mert a kiküldött adatbázis frissítéseknél általában több óra is szükséges.

 • Gyorsabb ahol szükséges
  Újdonság! Gyors, könnyű telepítés, rövidebb boot idő, gyorsabb keresés és vírusmentesítés.
 • Védi a számítógépet a vírusoktól, férgektől, valamint az ismeretlen támadásoktól
  A világhírű F-Secure laboratóriuma által automatikusan frissített vírus védelem, és a legfrissebb támadások és egyéb jövőbeli fenyegetések ellen is védő F-secure DeepGuard technológia jóvoltából biztonságosan használhatja számítógépét.
 • Észleli és eltávolítja a kémprogramokat a számítógépről
  Az F-Secure Internet Security hatékonyabban észleli és távolítja el a titokban telepített szoftvereket a számítógépről, biztosítva, hogy a rendszer zökkenőmentesen és kémprogramtól mentesen fusson.
 • Védelem a hackerekkel szemben
  Biztonságban tudhtja személyes adatait a személyes tűzfal segítségével, amely megakadályozza, hogy hackerek törjenek be a számítógépre.
 • Meggátolja az adathalász próbálkozásokat és a levélszemét sem okozhat többé gondot
  Az F-Secure Internet Security szűri a kéretlen leveleket és a személyes adatok megszerzésével próbálkozóó emaileket.
 • Védi a gyermekeket a nem kívánt internetes tartalomtól
  Az F-Secure Internet Security biztosítja, hogy a gyermekek és a fiatalkorúak ne léphessenek olyan oldalakra, melyeken nem nekik szóló tartalom van.

Platformok

Windows Vista (32-bit and 64-bit editions)
Windows XP Home Edition
Windows XP Professional
Windows XP Media Center Edition
Windows 2000 (Workstation only

30 napos próbaverzió letöltése 

 

   
         

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.