Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kép

Termék Adatok:

Készitö: F-Secure Labs

Forgalmazó: i-store

Ára: 13,990Ft

Szükséges Processzor: 400Mhz

Szükséges RendszerMemória: 256MB

 

 

Leirás:

Gyorsabb és okosabb lett az F-Secure Internet Security

 

Az új, 2010-es kiadás már Windows 7-en is fut. Teljesen átdolgozták a kezelőfelületet is.

Az F-Secure piacra dobta új internetbiztonsági csomagját. A vírus- és kémprogramirtó motor mellett tűzfalat, spamszűrőt és szülői felügyeleti szolgáltatásokat egyben kínáló F-Secure Internet Security 2010 az elődeinél többet tud, és – legalábbis a gyártója szerint – sokkal rendszerkímélőbb és gyorsabb is azoknál. A finn cég közleménye független tesztekre hivatkozva állítja: az új kiadás a korábbinál 80 százalékkal kevésbé terheli le a számítógépet és 70 százalékkal kevesebb memóriát foglal le, miközben 60 százalékkal gyorsabban végez a víruskereséssel.

 

Kép

Ami pedig az újdonságokat illeti: nemcsak a szoftver kezelőfelülete változott meg, hanem a funkciók repertoárja is gazdagodott. Az egyik új szolgáltatás a Browsing Protection (böngészésvédelem), amely az AVG LinkScannerjéhez hasonlóan leellenőrzi a weboldalakon – például a Google találati oldalán – található hivatkozásokat, és zöld pipával jelöli meg a biztonságosakat, piros x-szel pedig azokat, melyeket jobb elkerülni. Szintén új az Exploit Shield, amely a böngészőben vagy az arra telepített kiegészítőkben található ismert, de az adott számítógépen még nem patchelt biztonsági rések kihasználását akadályozza meg.

A program természetesen automatikusan frissíti az adatbázisát, és – amint a korábbi kiadásban – az ún. DeepGuard technológiát is használja. Ez a következőképpen működik: ha a hálózathoz csatlakozó – azaz az F-Secure új programjainak valamelyikét használó – egyik gép egy addig ismeretlen gyanús programmal találkozik, elküldi azt az automatizált biztonsági laborba, amely 60 másodperc alatt a network összes számítógépén kialakítja a védelmet, ha bebizonyosodik, hogy valóban rosszindulatú programról van szó.

A finn szoftvercég szerint az F-Secure Internet Security 2010 nem zargatja folyton a felhasználókat, mivel a biztonsági problémákat teljesen automatikusan kezeli. Az új kiadás Windows 7 operációs rendszeren is fut.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.