Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 Kép AVG Internet Security 8.5

Forgalmazó/Készitö: AVG Szoftware

Ára: 25.097Ft/2 Évre és 1Gépre.

Szükséges Processor: 1,2Ghz

Szükséges Rendszer Memória: 256MB

Támogatott Rendszerek: Windows 2000/XP/Vista

Támogatott Nyelvek:  Angol, Cseh, Francia, Holland, Lengyel, Magyar, Német, Olasz, Portugál, Szerb, Szlovák, Spanyol

Vásárláshoz Klikkelj IDE!

 

Ismertetö:

Az AVG Internet Security lehető legmagasabb szintű védelmet nyújtja a számítógépes vírusok, kémprogramok, hirdetési programok és más rosszindulatú programok, valamint a levélszemét (SPAM) ellen. Az AVG internet Security, az AVG minden védelmi megoldását tartalmazza. Magában foglal egy hatékony vírusirtót, egy tűzfalat, levelezés védelmet, levélszemét ( spam ) szűrőt, web védelmet és sok más védelmi megoldást. Az AVG vírusirtó összetevője nem csak egy egyszerű víruskereső program, hanem egyidejűleg védelmet nyújt a kémprogramok ellen is.  A beépített, szabadalmaztatott Web védelmi modulnak köszönhetően az Interneten keresztül meglátogatott tartalmakat még az előtt ellenőrzi, mielőtt azok kárt tehetnének számítógépében. Az AVG Internet Security ideális megoldás lehet az otthoni felhasználók és kisebb irodák számára. A terméket könnyű telepíteni és különösebb számítástechnikai szaktudás nélkül is egyszerű használni. Átfogó védelmet nyújt a vírusok, kémprogramok, hirdetési programok, ellen. A program támogatja a több magos processzorokat, így még nagyobb sebességet érhet el anélkül, hogy számítógépe teljesítménye csökkenne.

Az AVG Internet Security legfontosabb tulajdonságai

 • Vírusirtó összetevője valós időben ellenőrzi fájljait, elektronikus leveleit és azonnali üzeneteit, hogy azok tartalmaznak-e valamilyen veszélyes kódot, vírust, kémprogramot vagy más rosszindulatú alkalmazást.
 • A legfrissebb kutatási eredményeken alapuló levélszemét (SPAM) szűrő modulnak köszönhetően kiszűrheti a kéretlen kereskedelmi leveleket és védekezhet az adatlopások (phishing) ellen.
 • A szabadalmaztatott Web Védelmi modul megvédi a honlapokon keresztül terjedő fertőzések ellen.
 • Az Anti-Rootkit modul felderíti a rejtőzködő folyamatokat ( rootkitek ) , amelyek ellen az egyszerű vírusirtó programok hatástalanok. A rootkit-ek képesek elrejtőzni a hagymányos víruskereső programok elől, mind a számítógép memóriájában, mind pedig a lemezen. Ezek a rootkitek adatokat gyűjthetnek az Ön számítógépéről, amelyet továbbküldenek, vagy egyszerűen csak valamilyen romboló funkcióval rendelkeznek Ezeknek a rejtőzködő rootkit folyamatoknak felderítésére olyan megoldásra van szüksége, mint az AVG.
 • A tűzfal összetevő segítségévek elrejti számítógépét az Interneten a számítógépes kalózok fürkésző tekintete elől. Az AVG tűzfala blokkol minden beérkező kapcsolatot, hacsak Ön nem rendelkezik másképpen. Az AVG tűzfala ugyancsak ellenőrzi a futó folyamatokat és azok hálózati kapcsolatait. A programok csak az Ön engedélyével létesíthetnek kapcsolatokat. Így az AVG egy esetleges vírus vagy rootkit fertőzés esetén akkor is védelmet nyújthat, amikor más vírusirtó, víruskereső funkciókkal rendelkező programok már nem, hiszen a tűzfal megakadályozhatja azt, hogy a vírus külső kapcsolatot építsen fel és elküldje az Ön bizalmas adatait.
 • Maximális biztonság  — rendelkezik a legnagyobb biztonsági minősítő intézetek tanúsításaival, mint a VB100%, ICSA, és a West Coast Labs Checkmark
 • Ingyenes nagy sebességű frissítések  — a licenc teljes érvényességi ideje alatt automatikusan megkapja a legújabb vírus adatbázis és program frissítéseket.
 • Több nyelvű támogatás, mindössze egyetlen csomagban — nem kell bajlódnia a megfelelő nyelvű verzió kiválasztásával. Bármely rendelkezésre álló nyelv szabadon használható.
 • Ingyenes, heti 7x24 órás technikai támogatás elektronikus levélben

Előnyök

 • 100% Vírus felismerési hatékonyság az AVG Internet Security víruskereső motorja számos díjat nyert el hatékonyságával, amelyet az "in the wild" ( vadon élő vírusok ) felismerésével vívott ki, beleértve a Virus Bulletin 100%-os felismerési hatékonyságát bizonyító díját is. A keresési módszerek egyedülálló kombinációja teljes körű védelmet nyújt a vírusok férgek és trójai támadók ellen.
 • Élvonalbeli védelem a kémprogramok ellen az AVG Internet Security a legfrissebb kutatási eredményeken alapuló védelmet biztosít a kém és hirdetési programok (spyware és adware), DLL trójai támadók, billentyű naplózók és sok más az adatokat veszélyeztető betolakodó ellen. A program az adatfolyamokban rejtőző, vagy a Windows regisztrációs adatbázisában megbújt kártevőket is képes felismerni.
 • Fájlműveletek védelme Az AVG Internet Security víruskereső összetevőjén belül az Állandó Védelem megvédi fájljait függetlenül attól, hogy megnyitja, elindítja vagy éppen elmenti azokat, egyidejűleg megakadályozza a fertőzött fájlok megnyitását és futtatását.
 • Teljes körű felügyelet a hálózati kapcsolatok felett Az AVG Internet Security tűzfala folyamatosan figyeli a számítógépe és a külvilág közötti adatforgalmat. Blokkolja a nemkívánatos adatcsomagokat és megakadályozza, hogy bizalmas adatait trójai támadók elküldhessék számítógépéről, valamint megvédi számítógépét a kívülről érkező támadások ellen. Az AVG Tűzfalának beállító varázslója felismeri az általánosan használt alkalmazásokat és ennek megfelelően automatikusan beállítja magát. Az automatikus beállításokat Ön bármikor felülbírálhatja és saját beállításokat készíthet.
 • Teljes körű levelezés védelem Az AVG Internet Security  E-mail vizsgálója ellenőriz minden elküldött és fogadott levelet és ezzel megvédi számítógépét az e-mail-ben terjedő fertőzések ellen. Az AVG víruskereső az összes elterjedt levelező programot támogatja, beleértve a MS Outlook, a The bat!, az Eudora klienseket, illetve minden más programot is, amely támogatja a szabványos SMTP/POP3 protokollokat. Természetesen SSL titkosított kapcsolat esetén is számíthat az AVG védelmére!
 • E-mail szemét (SPAM) és adatlopás (phishing) védelem Az AVG minden beérkezett levelet megvizsgál. A SPAM szűrő adatbázisa percről-percre bővül, így páratlan hatékonysággal védekezhet a levélszemét és adatlopásra irányuló támadások ellen.
 • Rugalmas és intelligens keresés Az AVG Állandó Védelme alá tetszőlegesen vonhat be fájl típusokat és zárhat ki más fájlokat az ellenőrzés alól. Ugyancsak megadhat kivételeket a potenciálisan veszélyes programok, például hirdetési programok keresésénél is.
 • Fenyegetések automatikus kezelése Az AVG automatikusan megpróbálja helyreállítani vagy eltávolítani a fertőzött fájlokat, vagy más veszélyes alkalmazásokat, mint a trójai támadók, férgek, kémprogramok és java kisalkalmazások.
 • Hatékony időzítő rendszer Az AVG automatikusan, további beállítások nélkül is részletes ellenőrzési és frissítési tervet kínál az Ön számára, amelyeket Ön tetszése szerint felülírhat, átszervezhet, vagy akár újabb ütemezett feladatokat is előírhat.
 • Biztonságos azonnali üzenetek Az AVG-vel ellenőrizheti az azonnali üzenetküldő rendszerek, mint például az ICQ vagy az MSN Messenger mellékleteit is, hogy azok nem fenyegetik-e számítógépét.
 • Személyazonosság védelem Az AVG Internet Security Identity Protection nem  forradalmian újszerű módon veszi fel a harcot a támadásokkal. Valós időben vizsgálja a futó folyamatokat. Erőforrásigénye jellemzően kevesebb mint a rendszerteljesítmény 1-2%-a! A futó folyamatok elemzésével a legkisebb gyanűs művelet esetén is közbeavatkozik és helyreállítja a futó folyamatok által károsított adatok korábbi állapotát.

Képek:

Kép

 

 

 

 

 

 

 

 

Letöltések:

A Próba Változat Letölthetö innen: Letöltés>>>

 

Egy kis illegálitás:

A Program Kalózvaltazatát amely 2018-ig használható ingyen letölthetitek az exanova.eu oldalról.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.