Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kép Ashampoo AntiVirus 1.60

Bolti/Internetes Ára: 29,99Eur az az kb. 5000Forint/Év.

Vásárláshoz klikkelj IDE!

Támogatott Operációs Rendszerek: Windows 200/XP/Vista

Támogatott Nyelvek: Német,Angol,Magyar,arab,Norvég. (Ha a Magyar Nyelvet Nem tartalmazza a telepitö akkor honositó mühelyünkböl hamarosan letölthetö lesz)

Szükséges Processor: 500Mhz

Rendszermemória: 128MB

Egyéb követelmények: Microsoft .NET Framework 2.0 vagy újabb.

 

Ismertetö:

Az Ashampoo Antivirus Szoftware Alacson árához képest elviselhetö védelmet nyujt de ez a Program a Kémprogramokal,engedékeny ezért ajánlott egy kémprogramirtó mivel akkor nem garantált a Windows Védelme.

Tulajdonképpen senkinek nem kell a technológiával vesződnie annak, aki az Ashampoo AntiVirus mellett dönt. De talán mégis érdekelheti Önt? A program nem csak a bejövő e-maileket és az új PC-re kerülő fájlokat vizsgálja. Járulékosan a számítógép memóriáját is ellenőrzi és minden kritikus rendszerterületet szemmel tart. Aki szeretné, előre megadhatja, hogy mely területeket vizsgáljon rendszeresen a program – még külső merevlemezt is.
Ehhez a program heurisztikus analízist végez, hogy új, még jelenleg nem ismert fenyegetéseket felismerjen – egyszerűen adott program gyanús parancssorai alapján, amelyek a szoftver destruktív természetére utalnak. Így lehet új fenyegetéseket máris megállítani és elhárítani, mielőtt azok még kárt okozhatnának.
Ha az Ashampoo AntiVirus fertőzést talál, akkor vagy törli a fájlt, vagy karanténba zárja azt. A karanténnál egy speciális védett területről van szó, melyben a kártékony programok nem okozhatnak kárt. A karanténból azonban bármikor helyreállíthatók a fájlok – esetleg akkor, ha a fenyegetés bemenetel után ártalmatlannak bizonyul.
Minden, a program által végrehajtott művelet naplózott. Ez bármikor megnyitható és olvasható. A telepítés során beírásra kerül a Windows Explorer kontextmenüjébe egy új parancs. Ez lehetővé teszi megjelölt fájlok és mappák vizsgálatát, anélkül, hogy ezért rögtön az Ashampoo AntiVirus-t kellene indítani.

A legfontosabb funkciók:
Megbízható védelem: védi a számítógépet a vírusoktól, férgektől, trójaiaktól és dialerektől. Megvizsgál minden kritikus rendszerterületet, a memóriát, az e-maileket és minden fájlt.
Használata egyszerű: nagyon intuitív felhasználó-felület – semmi előismeretet nem igényel. A konfiguráció önmagyarázó.
Csekély rendszerterhelés: A program csak kevés erőforrást igényel, úgyhogy a számítógép teljesítménye nem csökken.
Naponkénti frissítés: A vírus-szignatúrák frissítése naponta többször történik. A program automatikusan ellenőrzi, hogy van-e frissítés. Egy nagysebességű szerver garantálja a az állandó frissítést.
Több vizsgálati mód: a víruskereső automatikusan védi a rendszert, azonban manuális vizsgálat is végezhető vele. Beállítható az ilyen vizsgálatok indításának időpontja.
Karantén: fertőzött, vagy gyanús fájlok egy védett területre kerülnek, ahol semmi kárt nem okozhatnak.
Integrálás a Windows Explorerbe: vírusvizsgálat közvetlenül a Windows Explorer kontextmenüjéből is indulhat.

Kép a Programról:

Kép 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ashampoo AntiVirus Letöltések:

Próba Változat letöltése>>>

 

A Próba Licenc Kéréséhez klikkelj IDE!

 

Értékeld a Programot hozzászolásal.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.