Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 KépGlaRy Utitles PRO/LITE

Forgalmazó/Készitö: GlarySoft

Ára: PRO:$39.95  LITE: FREEWARE

Vásárláshoz kilkk IDE!

Szükséges Processzor: Athlon X3(500Mhz)

Szükséges RendszerMemória: 100MB

 

 

Ismertetö:

Tisztítás, javítás, optimalizálás, adatbiztonság, fájlok és mappák, valamint rendszereszköz menük közül választhatunk az ingyenes használható segédprogramban. Tisztítás: lemez, regisztrációs adatbázis, parancsikon javítás, programeltávolítás. Optimalizálás: indítópult kezelés, memória optimalizálás, helyi menü kezelés. Adatbiztonság: nyomeltüntetés, fájlzúzó, fájl undelete, fájl kódoló és dekódoló. Fájlok: meghajtó elemzés, ismétlődő fájlok, üres mappa kereső, fájl darabolás és egyesítés. Rendszereszközök: folyamatkezelés, Internet Explorer segéd, Windows szabvány eszközök. Figyelem! A szoftver telepítésénél lehetőségünk van az ASK Toolbar használatának megakadályozására.

Legfontosabb Modulok egyenkénti áttekintése:

Tisztitás/Javitás:

Lemeztisztito: A Lemeztisztitó Modul az egyik legfontosabb része-e Programnak,hiszen mindegyik merevlemezt átnézi és törli a felesleges fájlokat. FIGYELEM! - Tesztünk során a Program olyan fájlokat is talált, amelyeket a Windows vagy másik Prgoram használt vagy személyes dokumentumok voltak,ezért nézzük át a végeredményt hogy mit is kivánunk törölni.

Optimalizálás:

Memória Optimalizáló: Az hogy Windowsunk milyen gyorsan teszi a dolgát az attol függ hogy Milyen gyors a Processzor és attol hogy mennyi az éppen elérhetö RAM a Számitógépünkben. ezért érdemes alkalmazni a Memória Optimalizáló Modult,amely folyamatosan figyeli a RAM Memóriátm,és felszabaditja azt.

További Információért Telepitsd.

 

Képek:

Kép

 

 

 

 

 

 

 

Kép

 

 

 

 

 

 

 

Letöltések

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.